سخنگوی وزارت آموزش و پرورش خبر داد: افزایش "نیم‌نمره‌ای" آزمون نهایی دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

سیلی‌خوردن زن افغان از یک پلیس در اردوگاه عسگرآباد تهران+فیلم | دستور ویژه رسیدگی توسط نیروی انتظامی صادر شد

  • کد خبر: ۵۴۴۴۰
  • ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
  • ۱۵
سیلی‌خوردن زن افغان از یک پلیس در اردوگاه عسگرآباد تهران+فیلم | دستور ویژه رسیدگی توسط نیروی انتظامی صادر شد
در پی انتشار ویدئویی از محل مراجعات مردمی اردوگاه عسگر آباد شهرستان پیشوا، سردار کیومرث عزیزی چهارشنبه شب با صدور دستور ویژه، بر بررسی دقیق و سریع اتفاق رخ داده در این اردوگاه تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال خبری «افغان‌لینک» در توضیح برای این ویدیو نوشته است که «مادر افغانستانی که برای رسیدگی به کار‌های پسرش به اردوگاه «عسکرآباد» در ورامین رفته بود، چنین با برخورد پلیس مواجه شد.»


فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران در پی انتشار یک فیلم در فضای مجازی در خصوص اردوگاه عسگرآباد، دستور ویژه رسیدگی صادر کرد.

 

فیلم سیلی خوردن زن افغان از یک پلیس در اردوگاه عسگرآباد تهران

تعداد بازدید : 14556
 

به گزارش ایرنا به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شرق استان تهران، در پی انتشار ویدئویی از محل مراجعات مردمی اردوگاه عسگر آباد شهرستان پیشوا، سردار کیومرث عزیزی چهارشتبه شب با صدور دستور ویژه، بر بررسی دقیق و سریع اتفاق رخ داده در این اردوگاه تأکید کرد.

در بیانیه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شرق استان تهران که رونوشت آن در اخیار ایرنا قرار گزفته، آمده است که پلیس اجازه نمی‌دهد حقی از کسی ضایع شود و به محض تکمیل تحقیقات، جزئیات این اتفاق اطلاع رسانی می‌شود.

فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران تأمین امنیت هفت شهرستان ورامین، پیشوا، قرچک، پاکدشت، پردیس، دماوند و فیروزکوه را بر عهده دارد.

به گزارش عصرایران، کانال خبری «افغان‌لینک» در توضیح برای این ویدیو نوشته است که «مادر افغانستانی که برای رسیدگی به کار‌های پسرش به اردوگاه «عسکرآباد» در ورامین رفته بود، چنین با برخورد پلیس مواجه شد.»

 

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳۵
محمدجواد
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
2
3
واقعا مهاجرین افغان در ایران مظلوم هستند اگر در کشورهای دیگر یک زن ایرانی را پلیس ان کشور کتک میزد خودتان قضاوت کنید
اکبر
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
2
1
باعث تاسف و شرمندگی .انشاا...که به بزرگی خودش ببخشه
چرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
2
3
من خودم با چشمای خودم دیدم ظلم میشه بهشون
M
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
2
3
دیگه حالمون ازاین دنیا داره بهم میخوره..از بی عدالتی و ظلم و ستم.حسبی الله
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
0
5
بابا از این سیلی ها هم بدتر هرروز میزنن در این کشور برای هموطنی ها
کوهمره.جروق
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
دقیقا.هیچوقت هم فیلمش پخش نشد.تازه ایرانی تو افغانستان بوده از این بدتر باهاش کردند
فرشاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
2
2
بنده خدای افغانی مگه چه کاری کرده که اینطوری کتش میزنید همه افغانی ها بدبختن که اومدن ایران
احد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
1
4
واقعا که کارش زشت و نا پسند بود
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
3
2
این یک از هزاران موردی هست که اتفاق می افته که حالا یکیش رسانه ای شده و کلیپش پخش شده وگرنه همیشه این اتفاقا هست و کسی هم نمیگه که چرا،
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
2
2
چراآخه زد؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
2
1
این خانم مگه چی کارکرده؟ چراخب؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
2
4
واقعا ک شرم آور بر جامعه اسلامی متاسفم خجالت بکشید
حنیف
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
کشوری که ازاسلام بیان میکند چنین رفتاری غیرقابل درک است ،متأسفم....
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
2
0
واقعا باعث تأسفه، ناراحت شدیم، چرا باید یک نفر باخودسری خودش روابط دوستانه ی دو ملت هم مذهب و هم زبان و دوست را خدشه دار کنه، افغانستان پاره ی تن ایران، و بخشی از خراسان بزرگ وعزیز بوده، که انگلیسیها از ایران جدا کردن، واقعا شیعیان افغانستان مظلومن، از کشور خودشون رانده شدن، و اینجا هم از هم مذهب خودشون باید کتک بخورن، امیدوارم مسئولین رسیدگی کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
0
0
پلیسه تربیت خانوادگی نداره شما به پای بقیه نزنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->